L'ARTPERDINS

ACOMPANYAMENT CREATIU D'EXPRESSIÓ PLÀSTICA

SESSIONS GRUPALS PER A JOVES I ADULTS

Des del Taller dels Sentits, no busquem una manera "correcta" de pintar, ni donem valor a una idea predeterminada de l'estètica. Partim del que som i d'allò que ens configura, fent valer la nostra mirada de les coses des de les eines que ens proporciona l'art. Pinzells, teles, cartrons, fustes, pigments, tintes, olis, acrílics, aquarel·les, fang, són els materials i les tècniques que desplegarem per afavorir aquest treball personal.
L'expressió plàstica permet recuperar un tipus d'aprenentatge des de nosaltres i també cap a nosaltres, que amb el temps podem descuidar. És un tipus d'aprenentatge que parteix del sentir i que afavoreix la correlació de l'intel·lecte i les emocions i dóna la possibilitat de descobrir aspectes nous de nosaltres, estimulant la pròpia capacitat reflexiva i creativa per solucionar qualsevol situació.

Sessions setmanals amb 12 anys de trajectòria exitosa i una metodologia pròpia que ha anat desenvolupant-se i que integra les tècniques i les eines de les Arts Plàstiques amb l'Acompanyament Creatiu i l'Artteràpia.

GALERIA DE FOTOS JOVES


ALGUNES EXPERIÈNCIES QUE ENS HAN FET ARRIBAR:

És un espai viu i cuidat on es respira un profund respecte, humanitat i professionalitat. Per a mi és un temps per estar amb mi mateixa i en relació amb d’ altres persones motivades per interessos comuns.

- T.

Retrobament conscient amb un delicat i respectuós acompanyament. Una experiència alliberadora.

- A.

L’experiència és profunda i intensa, una proposta de valor que et permet connectar art i vivència personal. Dibuixar el nostre paisatge interior.

- M.

GALERIA DE FOTOS ADULTS

Per fer aquest curs no és necessari ser habilidós ni tenir cap formació artística prèvia. Les places són limitades.

ALGUNES FILMACIONS DE TREBALLS

INFANTS I ADOLESCENTS
ARTTERÀPIA
CENTRES EDUCATIUS
EXPERIÈNCIES+