El Taller dels Sentits

El Taller dels Sentits: la nostra galeria

Què fem

CURS RODÓ D’EXPRESSIÓ

És el curs reservat als més petits. Entre contes i titelles ens convertim de mica en mica en hàbils exploradors del fang i la pintura.

S’anomena Curs Rodó d’Expressió perquè està plantejat com un viatge a través del món de la plàstica. Es tracta del primer contacte amb els diversos llenguatges d’expressió, d’una manera molt lúdica i molt amena, per tal d’adquirir confiança amb tots els mitjans que posem al seu abast.

A partir de 3 anys

 

LA BUTXACA DELS SENTITS

Sabeu com es pinta una olor? Què ens expliquen els pintors en els seus quadres? Com s’esmalta una ceràmica?

La finalitat d’aquest curs és ajudar que el nen o la nena enriqueixi la seva expressió desenvolupant la sensibilitat i afinant els sentits: escoltar, olorar i, sobretot, tocar i mirar, seran les eines bàsiques per descobrir el món plàstic des de la pròpia « butxaca ».

Alumnes de 5 i 6 anys


EL TALLER DE LES ARTS

Des de dissenyar un quadre, a dissenyar un cartell. Des d’aprendre a dibuixar el que veiem, a imaginar el protagonista d’un còmic.

Hem vist que hi ha moltes maneres de sentir i, per tant, moltes maneres de fer. En aquest curs es reforçarà la manera de crear de cadascú, és a dir, la creativitat. Veurem obres d’artistes i començarem així a desenvolupar un cert criteri artístic.

1r curs: Alumnes de 7 a 8 anys

2n curs: Alumnes de 9 a 12 anys

 

TALLER JOVES

Taller d’expressió, experimentació i creació. Coneixerem, en aquest viatge, des de Leonardo da Vinci a Van Gogh; des dels expressionistes als artistes més actuals.

Curs destinat a conèixer les diferents disciplines artístiques a partir de la sensibilitat, l’estimulació dels sentits i de les inquietuds personals, treballant principalment els procediments pictòrics, la ceràmica, el còmic i el disseny gràfic; coneixent els artistes les diferents tècniques i el període històric en què van viure.

Alumnes a partir de 12 anys.

 

 

L'ARTPERDINS - TALLER PER A ADULTS

 

PROJECTES SOCIALS D’ARTTERÀPIA

 

CLASSES D’ARTS PLÀSTIQUES A LES ESCOLES

 

FORMACIÓ I ASSESSORAMENT PER A MESTRES

Per conèixer les novetats del dia a dia del taller i tots els treballs, visiteu el nostre Facebook

MOMENTS DEL CURS 2017-2018

Visiteu la Galeria

La proposta

Des de l'ant 1994, El Taller dels Sentits aposta per una pedagogia de les Arts Plàstiques que ensenyi a abordar la creació, des de la pròpia sensibilitat, atenent els sentits, els sentiments i les pròpies vivències.

Creiem que l’educació de l’Art no s’ha de centrar exclusivament en l’habilitat manual o en el coneixement tècnic, ni afavorir un sol gust estètic.

Per El Taller dels Sentits, la Plàstica també és coneixement, exploració d’un mateix i de la nostra relació amb el món.

la proposta del Taller dels Sentits

Galeria d'imatges

Contacta

Carrer de l’Aigua, 68, baixos
Vilanova i la Geltrú, 08800
tallerdelssentits@gmail.com
tel: 93 814 56 26  /  675 206 204
El Taller dels Sentits