El Taller dels Sentits

El Taller dels Sentits: la nostra galeria

Cos Poètic

COS POÈTIC

Els alumnes de La Butxaca dels Sentits, dels dijous i dels dissabtes, han estat treballant tot el novembre una proposta de dibuix i pintura sobre el cos. Treballs sobre les dimensions reals del cos a partir d’un gest personal. Allò més interessant de la proposta ha estat intentar traduir òrgans interns (com ara el cervell, el cor, els pulmons, els budells, l’estómac …) en matèria poètica i buscar el tipus de material que s’hi adeqüés millor (caixes de cartró, cotó, fustes, palletes de plàstic …).

Llegir més...

Paisatges

PAISATGES

Un bon treball d’inici de curs de pintura, dels alumnes de El Taller de les Arts i del TEEC. No tot es pinta igual: no es pinta de la mateixa manera un foc que un núvol; no té la mateixa pinzellada l’aigua d’un riu cabalós que l’aigua d’un estany. Vam escoltar sons d’aigua de riu i es va anar originant tot un riu molt personal pintat sobre fusta.

Llegir més...

Per conèixer les novetats del dia a dia del taller i tots els treballs, visiteu el nostre Facebook

MOMENTS DEL CURS 2017-2018

Visiteu la Galeria

La proposta

Des de l'ant 1994, El Taller dels Sentits aposta per una pedagogia de les Arts Plàstiques que ensenyi a abordar la creació, des de la pròpia sensibilitat, atenent els sentits, els sentiments i les pròpies vivències.

Creiem que l’educació de l’Art no s’ha de centrar exclusivament en l’habilitat manual o en el coneixement tècnic, ni afavorir un sol gust estètic.

Per El Taller dels Sentits, la Plàstica també és coneixement, exploració d’un mateix i de la nostra relació amb el món.

la proposta del Taller dels Sentits

Galeria d'imatges

Contacta

Carrer de l’Aigua, 68, baixos
Vilanova i la Geltrú, 08800
tallerdelssentits@gmail.com
tel: 93 814 56 26  /  675 206 204
El Taller dels Sentits